Over ons

Al meer dan 20 jaar is DMD Verzekeringen BVBA actief als gespecialiseerd verzekeringsmakelaar in Erpe-Mere. Voor ons is klantvriendelijkheid meer dan zomaar een slogan, en dat vormt meteen de basis van ons succes. Wij beheren uitsluitend uw verzekeringsportefeuille, zodat we ons echt kunnen specialiseren en onze onafhankelijkheid als makelaar ten volle kunnen uitspelen.

Ons expertise garandeert u bovendien dat u het juiste advies krijgt op het juiste moment. Wij volgen onze klantendossiers nauwlettend op en zorgen ervoor dat u op elk moment van uw leven de gepaste dekking krijgt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij bieden u bovendien een product op maat. Volgens uw budget/ wensen die u zelf bepaalt. Een inschrijving van een voertuig wordt door onze tussenkomst in een handomdraai voor u geregeld.

Onze onafhankelijkheid komt dan weer tot uiting bij de keuze van de verzekeringsmaatschappij; dewelke u vrij kan bepalen op basis van het door ons verstrekte advies en een vergelijking van het aanbod van verschillende verzekeraars.

Ook bij schade is DMD Verzekeringen uw bondgenoot!

Wij komen zelfs eventueel ter plaatse om u te ondersteunen bij het invullen van een aanrijdingsformulier, of helpen u om de schade aan te geven.
We volgen uw dossier verder op en zijn mogelijks aanwezig bij de betrokken expertise. Maar vaak gaan we nog een stap verder en zoeken oplossingen voor allerlei problemen die opduiken bij schade.

Denk maar aan het regelen van een vervangwagen of het slepen van uw voertuig, eerste hulp om uw woning tijdelijk bewoonbaar te maken of een tijdelijk onderdak zoeken.

Het kan allemaal!

Tenslotte bewijzen ook onze ruime kantooruren (elke dag van 8h30 tot 18h00) en de mogelijkheid om op elk moment een afspraak te maken (ook op zaterdag) dat we altijd klaar staan voor u.

Partners

Onze pluspunten!

  • > 20 jaar ervaring
  • Onafhankelijk advies
  • Erkende partners
  • Goede prijs-kwaliteit
  • 24/24 bereikbaar